tatra banka

tatra banka agrofinancovanie

tatra banka agrofinancovanie

Nedela 08.septembra 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

L. Tóthová

Už niekoľkokrát som sa vám, milí čitatelia portálu agrobiznis.sk, prihovorila prostredníctvom komentára. Vždy sa snažím napísať to, čo cítim.

Ako „úradujúce“ NAJ agro dievča (keďže ostatné 2 roky súťaž kvôli kovidu vydavateľstvo Slovenský CHOV neorganizovalo) a súčasne držiteľka Ceny ASYF v aktuálnom ročníku súťaže videí Môj život na gazdovstve, som dostala ponuku stať sa členkou Združenia mladých farmárov Slovenska (ASYF).

V tej súvislosti som dostala pozvánku na oslavy 15. výročia založenia nášho združenia v úžasnom prostredí Chaty Zbojská. Pred oslavami prebiehala členská schôdza s voľbami funkcionárov na ďalšie obdobie. Stalo sa niečo, pre mňa  ako maturantku  SOŠ Pod Bánošom v Banskej Bystrici, temer neuveriteľné. Získala som dôveru členov a stala som sa súčasťou Revíznej komisie ASYFu na ďalšie 3 roky.

BySamozrejme, pripomeniem dôležitú informáciu. Na poste predsedu vystriedal Milana Jurkyho (čoskoro oslávi svoje štyridsiatiny) o 3 roky mladší Marián Glovaťák. Gazduje – rovnako ako Milan Jurky – na hornej Orave.    

Som veľmi šťastná, že môžem s takýmito úžasnými ľuďmi, ako sú v ASYFe, spolupracovať. To mi v budúcnosti umožní pomáhať radami každému mladému poľnohospodárovi, ktorý bude mať akýkoľvek problém v gazdovaní.

Stretnúť sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké pocity a problémy, bolo pre mňa veľmi príjemné. Je super, keď iný človek chápe tvoj problém a nepovie ti – ach, veď to sú len kravičky... Členovia ASYFu sú veľmi príjemní ľudia a som veľmi šťastná, že som sa k nim pridala.

 

Lilla Tóthová, SOŠ Pod Bánošom Banská Bystrica

členka revíznej komisie ASYF

Snímky: Ján Huba

 

Predplatné Agromagazínu

AGROMAGAZÍN je mesačník o ekonomike a financiách v agrosektore.

Predplaťte si časopis samostatne, alebo iný z našich časopisov a získajte ho ZADARMO.

Viac o predplatnom Agromagazínu

Ponuka našej vydavateľskej skupiny

agromagazin

pole

mechanizacia

chov